Finpro ja Tekes yhdistyvät Business Finlandiksi vuoden alussa

Tammikuun alussa 2018 kansainvälistymis-, investointi- ja matkailunedistämispalveluita tarjoava Finpro ja innovaatiorahoitusta tarjoava Tekes yhdistyvät uudeksi toimijaksi Business Finlandiksi.

Julkaistu 22.12.2017  |  Ajankohtaista

Business Finlandin ensisijainen tavoite on tarjota yhteisille asiakkaillemme sujuva palvelupolku, kun asiakkaamme ovat kansainvälistymässä ja hakemassa innovaatiorahoitusta, kansainvälisiä investointeja tai matkailijoita.

Business Finlandin tehtävä on toimia uuden kasvun katalysaattorina ja luoda mahdollisuuksia Suomelle innovaatioiden ja kansainvälisen kasvun kautta. Strategia on kaksiosainen: mahdollistaa kansainvälistä kasvua yrityksille sekä luoda maailmanluokan liiketoimintaekosysteemejä ja kilpailukykyistä liiketoimintaympäristöä Suomelle.

Uutta näkyvyyttä verkossa
Business Finland lanseeraa uusia verkkopalveluita vuoden alussa. Uudet nettisivut businessfinland.fi julkaistaan 8.1.2018. 

Business Finland löytyy tutuista Tekesin ja Finpron osoitteista ympäri Suomea sekä maailmalla, ja Helsingissä Team Finland -talossa, osoitteessa Porkkalankatu 1.